tirsdag 28. mai 2013

Padder og refleksjoner

Rett i skogkanten der jeg bor er det en flott lite tjern som er veldig populær for bading. Tidlig i sesongen får paddene regjere i dammen, mens de tobente tar over når badetemperaturen stiger utover i sesongen. Sola var ikke veldig generøs med varmen de dagene hvor jeg hadde mulighet til å fotografere, men jeg fikk heldigvis et par turer med deilig vårvarme som paddene satte pris på.


Kim Abel

8 kommentarer:

 1. Severdig og flott serie av paddene. Nummer fire blir favoriten.

  Knut Børge

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar Knut Børge. Skulle gjerne ha jobbet litt mer med paddene i damen, men tiden strekker ikke alltid til:-)

  SvarSlett
 3. Kim, You have incredibly beautiful pictures here, sincere congratulations!
  Happy to have discovered your blog!
  Cheers!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you Noushka. The postings on Naturarkivet are from two different photographers so I cant take all the credit :-)
   You do have a nice blog you to:-)
   Kim

   Slett
 4. Hei

  Synes du har fått flere gode bilder av motivet her.
  Velger meg nok nr 1 og nr 4 som mine favoritter. Du har fått veldig fine sjateringer i vannet, spesielt i bilde nr 1.

  Tommy S

  SvarSlett
 5. Flotte paddebilder Kim! Favoritten min er nok nr. 4, med en fin bluring i vannet. Vannspeilingen av paddehodet gir i første øyekast bra effekt, men blir kanskje noe kunstig om man studerer bilde over tid. En versjon uten refleks kan kanskje gjøre seg like bra?

  SvarSlett
 6. Takk til dere begge. Vannspeilingene er vel en naturlig del av bildet så skal jeg få gjort noe med det må det klones bort. Har ikke for vane å klone bort ting på bildene mine ;-)
  Mvh Kim

  SvarSlett
 7. Hei Kim - stilig serie. Frosk/padder er mitt absolutte favorittmotiv (som det dessverre er nokså lite av her i nord), men det er en sann glede å få se på slike flotte bilder som disse. Kos deg med paddene :o)

  SvarSlett